Lørenhagen Eierseksjonssameie

Lørenhagen ligger på sydsiden av Lørenveien og består av 100 selveierleiligheter.
Leilighetene er fordelt på to bygg som varierer i høyde fra fire til syv etasjer.
Alle leilighetene var ferdig overført fra entreprenøren til sine respektive eiere i slutten av november 2012.

Alle nyheter og informasjon om hva som skjer i sameiet, finner du på vår Facebook grupppe som heter Lørenhagen Eierseksjonssameie. Gruppen er ikke offentlig, men du kan gjerne bli medlem.
For de som ikke har Facebook, sender vi ut informasjon på mail eller i postkasse dersom det er avtalt.

Nabolagsfest 11 juni 2016 fra kl 12

Lørdag 11. juni må du holde deg i nabolaget. Da blir det nemlig sjørøverkonsert og mange andre aktiviteter for hele familien. Saken er lånt fra loren.no

 

De tre siste årene har det blitt arrangert Lørenløp i juni, men i år er arrangementet foreløpig utsatt.
Det betyr heldigvis ikke at vi ikke skal samle nabolaget til en trivelig familiedag. Vi starter opp i Peer Gynt-parken og på Festplassen (mellom Peppes og barnehagen) klokken 12.00.
Her blir det hoppeslott og ansiktsmaling – og det blir grilling og salg av mat, som Elvebredden Catering står for, utenfor Kanonhallen.

NABOLAGSFEST/PIKNIK I PARKEN

Dato: 11. juni 2016
Sted: Peer Gynt Parken og Festplassen

PROGRAM PER GYNT PARKEN (12:00 – 16:30)
1200 Grilling og salg av mat ute v/Elvebredden Catering
Det blir hoppeslott og ansiktsmaling for barna
1400 Sjørøverkonsert med Sinsen Ungdomskorps
1600 Danseoppvisning med Unique Crew

 

PRORAM FESTPLASSEN (17:00 – 18.30)
1700 Akustisk konsert med Jens Bredberg, Es May og Aleksander Walmann.
Det blir mulighet for å kjøpe mat og drikke fra Peppes og noen av
de øvrige serveringsstedene på Løren.

For detaljer rundt programmet, trykk på les mer :) 

Når klokken slår 14.00 er det duket for sjørøverkonsert i parken. Sinsen Ungdomskorps vil sammen med solister ta oss med inn i Kaptein Sabeltanns rike. Med sang og musikk vil vi få høre de mest kjente sangene fra Sabeltanns verden. Så da er det bare å finne fram det man måtte ha av sjørøverutstyr – ta med barn, barnebarn, tante/onkel barn og bli med på moroa!

Forestillingen varer i ca. 50 minutter, og før neste opptreden, som begynner klokken 16.00 – danseoppvisning med Unique Crew – har du muligheten til å slå av en prat, og kanskje bli enda bedre kjent med naboene dine?
For å gjøre dagen komplett blir det også underholdning for de voksne. Til å runde av nabolagsfesten får vi nemlig en akustisk konsert med Jens Bredeberg, Es May og Aleksander Walmann. Konserten finner sted fra klokken 17.00 – 18.30, og det vil selvfølgelig være mulig å ta seg en matbit mens man lytter til vakker musikk.
En kort introduksjon av artistene:

Jens Bredeberg er en svensk vise/pop sanger. Han formidler sin musikk med melankolske toner, og med sin tilstedeværelse og formidlingsevne frembringer han minneverdige opplevelser for musikalske sjeler. Jens har hentet inspirasjon fra velkjente artister som blant annet Cornelis Vreeswijk, Melissa Horn og Tabitha’s Secret.

Aleksander Walmann er en norsk singer/songwriter. I 2012 deltok han i The Voice – Norges beste stemme, hvor han endte på en anselig 2. plass i finalen. Han har deretter utviklet seg som låtskriver og utøvende artist. Han har blant annet varmet opp for kjente navn som Sondre Lerche, Tom Hell og Sivert Høyem – for å nevne noen.

Es May er en ung oppadgående artist som med sin vakre stemme, fengslende tekster og fengende melodier trollbinder deg fra første tone. Året 2013 deltok også hun i The Voice, hvor hun gikk hele veien til semifinalen.


Og sist, men ikke minst Unique Crew: Gutta i Unique Crew har danset sammen i flere år og har blant annet vært finalister i Norske Talenter i 2014 og semifinalister i Mitt dansecrew i 2015. De holder til på Sinsen kulturhus, og dansestilen deres er inspirert av hiphop.
Folkens – det er bare å glede seg til en minnerik familiedag i parken!