Lørenhagen Eierseksjonssameie

Lørenhagen ligger på sydsiden av Lørenveien og består av 100 selveierleiligheter. Leilighetene er fordelt på to bygg som varierer i høyde fra fire til syv etasjer. Alle leilighetene var ferdig overført fra entreprenøren til sine respektive eiere i slutten av november 2012.

 

 

 

Utbedring av hagen!

De fleste har vel kanskje sett at hagen i bakgården ikke er det vakreste skuet. Slik kan vi ikke ha det. 

Derfor har styret fått god hjelp fra Askild (utdannet landskapsarkitekt) i å finne en entreprenør som nå vil utbedre hele hagearealet. 

Ettersom vi nå begynner nærme oss slutten på sommeren og det er fare for at det snart kan bli kaldere i været vil utbedringen av hagen skje i to stadier. Om ikke lenge vil det innleide selskapet fjerne døde trær og ugress, så til våren vil det plantes nye planter og gjøre arbeidet ferdig! På denne måten er vi sikret det beste resultatet, og risikerer ikke at de nye plantene fryser får de har slått god rot! 

 

Så dersom dere skulle føle at hagen bli litt verre, trøst dere med at til våren vil den bli veldig mye bedre! Vi gleder oss! :) Og tusen takk til Askild som lagt et god stykke arbeid i å finne frem til kandidater for jobben, samt har tatt på seg å overse arbeidet! 

Oppslagstavle

Siste nyheter

Skjeggkre
Informasjon til seksjonseiere ang....


Komprimatorbil
Torsdag 16. april kommer komprimatorbilen...


Varsel om årsmøte 2020
Dette er kun en informasjon om dag, og...


Mye moro for liten og stor på Løren i desember
Søndag 1. desember:


Beboermøte 2019
Velkommen til årets...