Lørenhagen Eierseksjonssameie

Lørenhagen ligger på sydsiden av Lørenveien og består av 100 selveierleiligheter.
Leilighetene er fordelt på to bygg som varierer i høyde fra fire til syv etasjer.
Alle leilighetene var ferdig overført fra entreprenøren til sine respektive eiere i slutten av november 2012.

Alle nyheter og informasjon om hva som skjer i sameiet, finner du på vår Facebook grupppe som heter Lørenhagen Eierseksjonssameie. Gruppen er ikke offentlig, men du kan gjerne bli medlem.
For de som ikke har Facebook, sender vi ut informasjon på mail eller i postkasse dersom det er avtalt.

Løren Velforening og Viken Fiber oppgraderer Lørenbyen

 

Vi har gleden av å informere om at styret i Løren Velforening har signert ny rammeavtale med Viken Fiber AS om leveranse av TV-og internett-­tjenester til våre medlemmer de neste fem år. Viktig å merke seg at tidligere avtale med Viken Fiber AS nå opphører, og ny rammeavtale omfatter alle som er tilsluttet Løren Velforening. Den nye avtalen innebærer en vesentlig oppgradering av hele stamnettet på Løren for leveranse av disse tjenestene og en vesentlig oppgradering av tjenestetilbudet i grunnpakker.

 

Fra 1. januar 2016 vil alle få levert en TV-­pakke med ca. 60 kanaler, PVR­opptaker og tjenesten TV Overalt – som en del av grunnpakken.

I tillegg vil du også få oppgradert hastigheten i grunnpakken til 300/300 Mbit/s. En vesentlig oppgradering fra dagens grunnpakke hvor hastigheten er 1/1 Mbit/s.

Som individuell tilleggstjeneste på internett, som er forenklet slik at det er kun ett oppgraderingssteg, kan du fra 1. januar også få levert internett med 1000/1000 Mbit/s hastighet rett inn i stua!

Mer informasjon om tjenester og priser kommer etter hvert.