Lørenhagen Eierseksjonssameie

Lørenhagen ligger på sydsiden av Lørenveien og består av 100 selveierleiligheter. Leilighetene er fordelt på to bygg som varierer i høyde fra fire til syv etasjer. Alle leilighetene var ferdig overført fra entreprenøren til sine respektive eiere i slutten av november 2012.

 

 

 

Angående søppel-rutiner ved tette nedkast og påminnelse om sortering

Nå i helgen var papir nedkastet blitt tettet, fordi noen pizzaesker ikke var revet tilstrekkelig i fra hverandre. Dette resulterte i at de som kom etter, bare har satt igjen pappen på utsiden av nedkastet. Dette er ikke greit!  

Er søppelnedkastet defekt eller fullt?

  • Ta med deg søppelet tilbake til leiligheten. Ikke sett dette igjen på utsiden av søppelsjakten! Dette tiltrekker seg skadedyr, i tillegg til at det ikke er spesielt "pent å se på". 
  • Send så en e-post til styret på lorenhagenstyret@vikenfiber.no eller en SMS til styreleder Magne Mathisen på 92059300, og rapporter om problemet.

Så vil en av medlemmene i styre se på problemet i løpet av kort tid.

Da vi åpnet nedkastet denne gangen, oppdaget vi også at det var en del avfall som IKKE hører hjemme i papirnedkastet.

Styret vil derfor minne alle på at det bare er papp og papir som skal kastes i papirnedkastet, ikke ølbokser, restavfall eller renovasjonsetatens blå poser. Feil i sortering kan føre til at sameiet får bot! 

Vi minner videre om at på grunn av renovasjonsetatens blå og grønne poser, kan ikke restavfall kastes i poser som har mye av disse fargene (fører til feilsortering). Har du derfor for eksempel en Kiwi-pose som har mye grønt i logoen vreng/snu posen på vranga, før du putter søppel i denne. 

Videre minner vi også om at det står en container for sortering av glass og metall ved buss-skuret på andre siden av Lørenveien, hvor man kan kaste tom glass og metall emballasje. 

For mer informasjon om sortering av søppel, se vedlegg her

Oppslagstavle

Siste nyheter

Skjeggkre
Informasjon til seksjonseiere ang....


Komprimatorbil
Torsdag 16. april kommer komprimatorbilen...


Varsel om årsmøte 2020
Dette er kun en informasjon om dag, og...


Mye moro for liten og stor på Løren i desember
Søndag 1. desember:


Beboermøte 2019
Velkommen til årets...